Olcsó Kamagra Rágótabletta eladó

(2 vásárlói értékelés)

7 490 Ft

Leírás

Kamagra Rágótabletta 7490 Ft / 4 szem

az újgenerációs potencianövelő gyógyszerek közé tartozik, melyek eredményesen gyógyítják az erekciós

olcsó kamagra rágótabletta rendelés, kamagra rágó, eladó kamagra rágó, eredeti kamagra rágó vény nélkül eladó
olcsó kamagra rágótabletta rendelés, kamagra rágó, eladó kamagra rágó, eredeti kamagra rágó vény nélkül eladó

problémákat és jelentősen javítják a szexuális potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmiféle potenciagondjuk sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, így van feltüntetve a csomagoláson is. Kamagra Rágótabletta két változatával találkozhat a fogyasztó vásárlás folyamán:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os dózisban, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új típusú immár kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ez azt jelenti, hogy 24 óránként legfejjebb egy darab teljesítményfokozót lehet használni. A gyógyszer adagokra bontható, ha a 100 mg hatóanyag sok lenne, és kisebb mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elegendő a potenciaerősítő a 4 tablettás fajtából. Nem ajánlott egy nap 100 mg-ot meghaladó Kamagra Rágótabletta hatóanyag bevétele, mert túladagoláshoz vezethet, melynek legismertebb ismérvei közé tartozik a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

A potencianövelőkészítményeink akármelyike igényelhető internet patikánkban, ahol pár kattintással megoldható, hogy 1 nap leforgása alatt a megvásárolt termék házhoz szállítva legyen. A diszkréció természetesen 100%, így senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vásárlók legfőbb szempontja a vásárlásánál, hogy a gyógyszerkereskedések mennyire megbízható minőségű gyógyszereket árulnak, ez cégünkre tökéletesen igaz. Az web shopunk mérsékelt díjszabással és akciókkal várja ügyfeleit, akiket tartósan próbálunk ügyfelünkként számon tartani.

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciafokozóhoz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy adagnak felel meg. Négy tabletta ugyanennyi szexuális együttlétre elegendő, amennyiben az egész gyógyszer alkalmazásra kerül egy-egy nemi együttlét alatt. A színes pirula alkotórészei elősegítik az erekciót, mely ennek köszönhetően hosszan tartó és fokozott lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség szükség esetén felezhető is kisebb testsúlyú felhasználóknak így lehet elég belőle 50mg is.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

olcsó kamagra rágótabletta rendelés, kamagra rágó, eladó kamagra rágó, eredeti kamagra rágó vény nélkül eladó
olcsó kamagra rágótabletta rendelés, kamagra rágó, eladó kamagra rágó, eredeti kamagra rágó vény nélkül eladó

A hatásának ismertetésekor a fogyasztó megismerheti Kamagra készítmények jellemző vonásait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A gyógyszer erős hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. Az izgató érintésekre reagálva a pénisz hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott merevedést, mely alatt a szexuális együttlét eredményesen véghezvihető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a pénisz simaizomszöveteit elernyesztve, nagyobb vérmennyiséget juttat a pénisz barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két együttlét közötti újrakezdési idő csökkenése, és egy alkalmi méretnövekedés a a vér mennyiségének megnövekedése következtében a hímvessző ereiben.

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a fogyasztó szimpatikusnak találja a készítmény külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külső megjelenése minden olyan külső jellemzőt birtokol, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legújabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel véleményük szerint a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7db-os kiszerelésű potenciafokozó összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel vásárolható meg.

Olcsó Kamagra Rágótabletta eladó termékről 2 értékelés

  1. Dodo

    kicsit sok nekem az egy ezért áttértem a kamagra max-ra azt tudom felezni ha nagyot akarnánk szexelni akkor super kamagra de az rendesen megvisel mire elélvezek, annyira elfáradunk az igazi ünnepi szexben ha lehet így mondani

  2. Rezső

    majdhogynem vicces hogy egy rágótabletta is lehet potencianövelő de ez a kamagra rágótabletta hatásos egy rágó az biztos. erős 4es nálam!!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük